huvudvärk .....

  

 
 Ibland känns det som att jag har en fet jävla alien i mitt huvud som lever rövare å spelar med dom största jävla bongotrummor som någonsin funnits ..  fattar inte att jag kan få så satans jävla ont i skallen .. det började på lördagskvällen sen vaknade jag å mådde jättedåligt på söndagen va såå förkyld å mådde kasst helt enkelt ..  sen i går så va det inget vidare hade huvudvärk tamefaan hela dagen va helt färdig .... åå inatt blev det inte många timmars sömn konstant värk hela natten å mådde illa som attans .. sen när ja klev upp ja då kräktes jag efter en liten stund hmm.. johanna fick hjälpa mej att ge mej papper det kom kräk ur alla hål typ .....  sen kändes det som jag skulle tuppa av  ... har nu legat hela dagen utan teven på i en mörkt rum å bara mått skit ....  men nu jäklar har ja tagit mej upp å hämtat ungar på dagis sen har jag gjort stuvade makkisar gubben får steka korven sen när han kommer hem jag orkar helt enkelt inte så fort jag dricker vatten får jag ett över tryck i skallen så det känns som det ska gå i bitar typ så jag tar det lilla lugna ...  Jo ja har ju inneboende =) Tomas Jonnys lillebror ...  det är trevligt ...  han kom igår så vi har inte gjort mycket än mer att visa den såkallade byn vi har ...  å så .... annars va det inte speciellt mycket som hänt jo  Camilla kom på besök igår med en snabbvända det va jättekul att få träffa henne igen hoppas det blir en längre sväng nästa gång =)  
jaha nu satan e jag hungrig ska gudarna veta har bara sörplat fil idag enda jag orkat typ få i mej jo å vatten sen då men sen har det inte blivit nå mera .......  inte ens godis duktigt .... åååå  va ska jag göra nu ,,,, ???



jo jag fyller år snart  30  år ..... ehh .. inte såå skoj men men ...    jag kommer ju trevligt besök ååå hoppas på fina saker å pengar åååå mest av allt SMÖRGÅSTÅRTA som syster  å mamma kanske gör  =)  eller ???

MUMS !!!


önskar mej en egen liten  ''flo rida neger''   hehehe good damm his hooot ... 


lite tårtor som va häftiga =)
    
en kill som visar snoken ..     en kille som visar brädan.... pirattårta....... hello kitty tårta...             

hmmmm.....  vet inte vad ja ska skriva  =)  men jag återkommer väl om kanske nån dag eller vecka eller månad den som lever å läser får se .... eller som man också kan säga den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge  Hahaha..
näää åå va dåligt sagt ....  jaja ... hej då på er kram från mej



KORTSAMLING...


HÄR KOMMER LITE BILDER BARA SOM JAG KÄNNER FÖR ATT VISA JUST NU  !!!!

    
 
MINA BARN SAMLADE  =) 



MITT VARDAGSRUM... *suck*



EN FIN BILD BARA....


JA DET VA DET DÅ HAR MAN UPPDATERAT  KLART FÖR IDAG ORKAR INTE MERA JUST NU DATORN VILL INTE HÄNGA MED SOM DEN SKA TYVÄRR LITE LAGOM SEG NOG FÖR ATT MITT HJÄRTA SKA HOPPA NÅGRA EXTRA SLAG BLIR JU SÅ FÖRBASKAT IRRITERAD NÄR DET INTE GÅR FORTARE hmm... 
JAJA INGET ATT GÖRA ÅT JUST NU FÖR NU E JAG JU KLAR SOM SAGT SÅ ADJÖKEN ...
VEM VET NÄR JAG ÄR IN NÄSTA GÅNG VI FÅR VÄL SE..

HEJ DÅ !!!!



 

prutt prutt....

JAHA VAD SKA VI  SKRIVA IDAG DÅ  =) HMM..   HAR INGEN ANING OM NÅTT KÄNNS DET SOM .. ÄR LEDIG FRÅN JOBBET SÅ MINA TANKAR FLÖDAR FRITT OMKRING VILKET VERKAR GÖRA MEJ GANSKA SÅ VIMSIG JOO ÄNNU MERA VIMSIG ÄN VANLIGTVIS DÅ SÅKLART ...hehe....   LIVET LEVS AKTSAMT VARJE DAG TYP .. GÖR JU INGET SPECIELLT ALLS FÖRUTOM ATT KIVAS MED BARNEN SOM  TYCKS KOMMA ÖVER GRÄNSEN TILL GALENSKAP RÄTT SÅ FRISKT ..  JOO DET ÄR SÅ SANT SOM SAGT IBLAND TROR JAG VERKLIGEN DOM KOMMER FRÅN EN ANNAN PLANET nää INTE SÅ ILLA MEN DET ÄR INTE JAG SOM ÄR MOR ÅT SOM ELLER HUR VA DET DÄR hmm....  JOO DOM ÄR FÖR LIKA MEJ DET ÄR NOG DET SOM ÄR PROBLEMET VI ÄR ALLT FÖR LIKA Å VRÅNGA SOM SATAN I GATAN .... VI HAR VÅRA STUNDER IALLAFALL SOM ÄR SÅ MYSIGA ...   MEN OFTAST SÅ ÄR DET HUVET NER Å FÖTTERNA UPP TYVÄRR ... MEN TROTSÅLDERN ÄR INTE ATT LEKA MED DET MÄRKER JAG..   JAJA NU SKA JAG INTA SOFFLÄGE EN STUND IALLAFALL Å KIKA PÅ TEVE Å MYSA I MIN STILLA LUGNA ATMOSFÄR UTAN BARN Å GUBBE ..  SOM ÄR TÄMLIGEN UTSLAGNA HJÄLTAR HELA HÖGEN MEN ACK SÅ SKÖNT FÖR MEJ Å MINA ÖRON SOM TJUTER PIIIIIIP... JA MAN MÄRKER SÅNT NÄR DET BLIVIT TYST Å LUGNT HEMMA hahaha... GODNATTER  PÅ ER ALLA  .... 

MAMMA´S LILLA FOTOMODELL =)
 


MAMMA´S LILLA GULLEPOJK SKULLE VART MED PÅ BILD OCKSÅ MEN DET BLEV NÅ FEL Å LIKA MED MAMMA´S STORA FLICKA DEN BILDEN GICK INTE HELLER ATT FÅ MED ?? 
TAR DET EN ANNAN GÅNG ....
 

hejjjaa...

Idag har mina underbara två barn lärt sej till 95% att cykla alldeles själv utan stödhjul =)  så duktiga blev så häpen när dom bara drog iväg som skjuten ur en kanon när ja knuffade på dom båda hehe... har iallafall fått mej många goa skratt idag då både rasmus å cornelia trillade både hit å dit en in i busken å en i sidan på bilen hehe... men dom hoppade upp lika fort igen å fick hjälp med att starta sen så trampa dom iväg fultt ös... men det är bara det dom behöver hjälp med att komma iväg å sen jo att stanna ;)  lite svårt om man ska köra in i buskarna varje gång eller  i sidan på bilen haha.... jaa i vilket fall som helst så trodde jag inte det skulle gå så här fort för dom att lära sej men tydligen så gjorde de det .... så kul .. nu ska ja lägga mej å sova snart skulle prova klura ut hur man lägger upp ett klipp från kameran när ja filmat när dom cyklar men ja vet inte hur man gör så det blev inget av .. tyvärr men tar nån bild  istället hej då kramar på er alla !!!


ni får se en fin bild på Sam (syrrans  pappa) Ramsus Cornelia Nellie
 

puddingen mums

Johnny Depp =) så sablarns snygg

RSS 2.0